Počelo uređenje svih prilaza Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo uređenje svih prilaza Leskovcu

Usled velike frekvencije saobraćaja na ulazu Leskovac, neiskorišćeni prostor oko prilaznih puteva biće uređen zelenilom iz ekoloških, ali i iz turističkih razloga.

Za ovu namenu Gradsko veće dodelilo je Direkciji za urbanizam i izgradnju 229.000 dinara iz gradskog budžeta za sređivanje površina na ulazu u Leskovac.

Pokušaćemo da doprinesemo pozitivnom utisku o gradu, kako iz ekoloških, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tako i iz socioloških i turističkih razloga - obrazložio je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Sa uređenjem ulaska u grad kod Nevene krenulo se još pre desetak dana, a na tom prostoru posađene su sadnice u obliku slova na kojima je ispisano ime grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.