Počelo obeležavanje horizontalne signalizacije

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo obeležavanje horizontalne signalizacije

LESKOVAC – U Ulici Solunskih ratnika počelo je danas obeležavanje horizontalne signalizacije, prvo od dva planirana obeležavanja u toku ove godine.

Radove izvodi JKP „Komunalac“, kome je lokalna skupština ranije poverila te poslove i koje je za kupovinu mašine za farbanje pešačkih prelaza izdvojilo 2,7 miliona dinara.

UKOLIKO Komunalac dobro obavi horizontalnu, dogodine će mu biti poverena i vertikalna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << signalizacija, posao koji je nedavno na tenderu dobilo preduzeće „Boja“ iz Sombora.

„Za ovu godinu odvojena su sredstva u visni od šest miliona dinara. Planira se utrošak osam tona boje za obeležavanje 8.300 metara kvadratnih“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, uz ocenu da je na taj način stvorena mogućnost većeg upošljavanja radnika Komunalca.

Poveravanje poslova gradskom preduzeću izbegunuta je komplikovana tenderska procedura.

„Naš cilj je da jačamo komunalnu infrastrukturu i finansijsku moć naših javnih preduzeća, ali i da izbegnemo poništavanje tendera“, dodao je Cvetanović, uz izvinjenje građanima što su na obeležavanje signalizacije čekali šest meseci.

Vladimir Sinadinović, pomoćnik direktora Komunalca, rekao je da su se u proteklih 40 godina tom preduzeću samo oduzimale delatnosti i da je ovo prva dodela novih poslova.

Mašina za obeležavanje signalizacije kupljena je na tenderu, a radnici Komunalca su dobili nove opreme.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.