Počelo asfaltiranje pristupnih saobraćajnica “Zelenoj zoni”

Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo asfaltiranje pristupnih saobraćajnica “Zelenoj zoni”

LESKOVAC

U „Zelenoj zon“ je počelo asfaltiranje pristupnih saobraćajnica, čime će paket mera za stvaranje najkvalitetnijih uslova za poslovanje, biti kompletiran kako bi ovaj deo grada bio infrastrukturno biti potpuno spreman za dolazak novih investitora, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji nabraja da su do sada postavljeni stubovi za rasvetu, tankovi za otpadnu vodi, izgrađena je trafostanica, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << a teren pripremljen za asfaltiranje.

„Saobraćajnica koja se trenutno asfaltira duga je 500 metara i prvi sloj će biti završen već sutra. Vrednost radova je 47,2 miliona dinara, a treba podsetiti da smo ranije izgradili kružni tok, za šta je izdvojeno 37 miliona. Na ovaj način želimo da stvorimo dobre infrastrukturne uslove kako „Aptivu“, tako i potencijalnim investitorima, odnosno da naši sugrađni, koji ovde budu radili mogu nesmetano da dolaze na posao. Ne treba da podsećam da smo mi pokrenuli „Zelenu zonu“ s mrtve tačke, dolaskom britaske kompanije, koja ima obavezu zapošljavanja 2.500 ljudi, a kako se već sada najavljuje, ta brojka bi mogla biti premašena.“

I leskovački „Statovac“ želi da na Zelenoj zoni izgradi objekat, te se u tu svrhu priprema  zemljište površine dva hektara.

Upotrebna dozvola je već obezbedjena, a ubrzano se radi I na pribavljanju ostale dokumentacije.

Iako od italijanskog „De Longija“  još uvek nema potvrde o dolasku, Cvetanović kaže da treba očekivati da će se i ovaj investitor odlučiti za Leskovac, pošto je iskazao veliko zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa gradom što je potvrdio i srpskom ambasadoru u Italiji.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.