Počeli javni radovi u Vlasotincu, Lebanu i Medvedji

Izvor: JUGpress.com, 16.Avg.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli javni radovi u Vlasotincu, Lebanu i Medvedji

VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA

Fillijala Nacionale službe za zapošljavanje (NSZ) u Leskovcu sprovodiće ove godine javne u saradnji sa tri lokane samouprave na teritoriji Jablaničkog okruga,  Vlasotincem, Lebanom i Medveđom. Javni radovi počinju 20. avgusta.

Javni radovi će trajati dva do tri meseca, a njihova ukupna vrednost je 8 miliona dinara. O tog iznosa, 4 miliona i 700 hiljada dinara daje NSZ, a nešto više od 3 miliona lokalne samouprave.

Vrednost >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << šest javnih radova u Lebanu je 4 miliona dinara i u njima đe biti angažovane 42 osobe, u Vlasotincu će za pet javnih radova vrednosti milion 917 hiljada dinara biti angažovano 26 osoba, i u Medveđi će se izvoditi javni radovi vrednosti milion 917 hiljada u kojima je uključeno  27 osoba.

U ovoj godini, prema lokalnom akcionom planu zapošljavanja, grad Leskovac nije

predvideo izvođenje javnih radova na svojoj teritoriji.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.