Počela rekonstrukcija vrtića Bambi u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstrukcija vrtića "Bambi" u Leskovcu

Prokišnjavanje i hladnoća ubuduće ne bi trebalo da budu problemi u vrtiću "Bambi" u Leskovcu, jer je počela rekonstrukcija objekta.

U narednih 60 dana trebalo bi da budu postavljeni novi prozori i gromobrani, zamenjen krov, urađena izloacija i nova fasada, te će objekat biti topliji i bezbedniji za sedamdesetak mališana koji ovde svakodnevno borave. U jednoj prostoriji prokišnjava krov, foto: Bojana Antić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

U toku je sanacija krovne konstrukcije ovog objekta, a nakon toga uslediće zamena stolarije i sanacija fasade - rekao je gradonačlenik Goran Cvetanović.

Mališani koji i leti borave u ovom objektu, kažu nadležni, u toku izvođenja radova biće smešteni u obližnjem vrtiću "1001 radost". Biće zamenjeni prozori, foto: Bojana Antić

Radovi koštaju 6 miliona dinara, izvode iz preduzeća Sistem SNL iz Leskovca i Kim projekt iz Pirota, a novac je obezbeđen preko Ministarstva bez portfelja.

Vrtić "Bambi" jedan je od najstarijih u Leskovcu, a zgrada je izgrađena 1966. godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.