Počela izrada strategije za mlade

Izvor: juGmedia, 20.Avg.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela izrada strategije za mlade

LESKOVAC – Radna grupa za izradu Lokalnog akcionog plana za mlade 2015.-2020. godine održala je prvi radni sastanak na kome je predstavljena radna verzija analize trenutnog stanja u Leskovcu, koja obuhvata analizu podataka relevantnih za mlade,analizu postojećih resursa I usluga za mlade.

Kako je objavljeno na sajtu Agencije za lokalni i ekonomski razvoj, radna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grupa je usvojila plan aktivnosti na izradi ovog dokumenta.

Sastanku su prisustvovala 22 predstavnika lokalnih instutcija, nevladinih organizacija koje se bave mladima, omladinskih organizacija, dobitnici Oktobarske nagrade i predstavnici Udruženja preduzetnika.

(kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.