Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2019, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede na startu sezone ekipe iz FSJO

LESKOVAC

Prošlog vikenda, tačnije u subotu i nedelju 18.kolom počeo je drugi deo prvenstvene sezone na srpskoligaškom ,,Istoku”. Prvi rezultati i prve igre skoro svih ekipa nagoveštavaju žestoku borbu za najviši plasman, a ništa manje neće biti vatre i borbe za očuvanje srpskoligaškog statusa. Mnogo je kandidata za prelazak u niži stepen takmičenja, jer bodovna razlika nije nešto prevelika, a i liga se od jeseni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa 18 smanjuje na 16 ekipa. Biće, prema, tome mnogo neizvesnosti i bure ovog proleća na srpskoligaškom ,,Istoku”. Pa ko preživi, priča će.

Moravac Orion sa novim stručnim štabom, na čelu sa braćom Predragom i Nenadom Stamenković uspeo je da osvoji sva tri boda na vrućem terenu u Boljevcu protiv domaće ekipe Rtnja. Jedini pogodak postigao je Božović u 45. minutu igre za prvu ovoprolećnu pobedu srpskoligaša iz Mrštana.

I drugi predstavnik sa teritorije FSJO osladio se pobedom. Fudbaleri leskovačke Dubočice uspeli su da ostvare trijumf u Svilajncu sa 1:2 protiv domaće ekipe Radničkog, koja se grčevito bori za očuvanju srpskoligaškog statusa, i zato je ova pobeda utoliko vrednija, jer je ostvarena sa direktnim konkurentom za opstanak.

I klubovi sa teritotije opštine Lebanalj na staru sezone radovali su se pobedama i prvim prolećnim bodovima.

U Bošnjacu domaće Jedinstvo bez posebnih problema došlo je do pobede od 2:0 u meču sa ekipom Pukovca iz istoimenog mesta, dok je u Lebanu domaći Radan posle mnogo nizvesnosti stigao do pobede od 2:1 u direktnom duelu za ispadanje sa ekipom Jedinstva iz Paraćina.

Rezultati 18.kola: Rtanj – Moravac Orion 0:1, Radnički – Duboćica 1:2, Jedinstvo (B) – Pukovac 2:0, Trstenik PPT – Radnički (P) 0:1, Sinđelić – Budućnost 2:1, SFS Borac – Temnić 1924 0:1, Car Konstantin – Zaplanjac 2:0, Radan – Jedinstvo (P) 2:1.

U narednom 19.kolu sastaju se:

Dubočica – Jedinstvo (B), Jedinstvo (P) – Sinđelić, Moravac Orion – Tabane, Dunav – Temnić 1924, Car Konstantin – SFS Borac, Zaplanjac – Radnički (S), Pukovac – Radan – Budućnost – Trstenik PPT, Radnički (P) – Rtanj.

Utakmica u Nišu između domaćeg Car Konstantina i SFS Borac igra se od 11 časova, dok sve ostale utakmice igraju se od 15 časova.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.