Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2021, 21:04

Pobeda za korak bliže plejofu

LESKOVAC

U subotu u 18 sati u SRC „Dubočica“ rukometaši „Dubočice 54“ igraju utakmicu 6. kola rukometne Arkus superlige. Protivnik Leskovčanima je ekipa „Rudara“ iz Kostolca. Pomoćni trener Siniša Mićić kaže da se radi o interesantnoj utakmici, s obzirom na kvalitet obeju ekipa, ali i po položaju na tabeli.

„Mislim da ovo možemo nazvati derbijem kola. Dolazi nam ekipa koju dobro poznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koja ima iskusnog trenera, imaju prepoznatljiv kvalitet i igru dugi niz godina. Bez obzira na to, mi iz ove utakmice želimo da izađemo kao pobednici i smatram da smo favoriti. Ovo je prilika za sve ljubitelje rukometa da dođu i pruže nam podršku kako bi nastavili pohod ka vrhu tabele i plasman i plejof.“

Nikola Matović kaže da ekipa „Rudara“ dugi niz godina igra u istom sastavu, a rezultati pokazuju da u gostima ne gube tako lako.

„Očekujem tešku utakmicu, ali se nadam da ćemo imati podršku publike i očekuje dva boda, ali vrlo teška dva boda.“

I drugi rukometaš, Nikola Grubić, smatra da uz podršku publike bodovi ostaju u Leskovcu.

„U ovu utakmicu ulazimo maksimalno skoncentrisani, nemamo povređenih igrača… Naš cilj je plejof, daćemo sve od sebe da to i ostvarimo, ali idemo polako ka tom cilju, utakmicu po utakmicu.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.