Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda za finale

LESKOVAC

AKTAVIS AKADEMIJA – JASTREBAC (ALESKINAC) 79:62 (25:22 15:15 15:17 24:8)

Košarkaši Aktavis akademije izborili su plasman u finale kupa KSS-istok dobivši u hali na sajmištu ekipu Jastrepca iz Aleksinca rezultatom 79:62. Gostujuća ekipa je pružila jak otpor i uspešnim šutevima za tri poena tokom prve tri četvrtine održavala rezultatski priključak (postigli su 14 „trojki“), a u pojedinim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uspevala i da povede. Leskovčani su tek u poslednjoj četvrtini uspeli da naprave veću rezultatsku prednost, kada je gostima ponestalo snage, a pojavio im se i problem sa ličnim greškama. Na kraju utakmice ubedljivih 17 poena razlike za Aktavis akademiju.

Trener Zoran Kostadinović primećuje da u ekipi se ponovo javlja bespotrebna nervoza.

„Ovog puta smo imali i velikih problema u odbrani, jer nam skok igra nije funkcionisala najbolje. Gosti su nam mnogo koševa dali upravo iz tzv. drugog ili trećeg napada. Uvek kada smo zaigrali čvršće u odbrani dolazili smo do rezultatske prednosti, ali onda bi usledio koš za tri poena ili opet loš skok, pa smo dozvoljavali ekipi iz Aleksinca da se vrati rezultatski u meč. Na kraju, ipak, možemo da budemo zadovoljni.“

Ekipa Aktavis akademije nastupila je u sledećem sastavu: Stojiljković 3 poena, Ilić 21, Milenković 5, Kostić I. 15, Filipović 13, Stanković 2, Mitić 4, Kostić B. 3, Antunović, Stanković 10, Petrović, Pavić 2.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.