Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2022, 04:38

Pobeda Dubočice i poraz Vlasine

LESKOVAC-VLASOTINCE

U subotnjim utakmicama u okviru 2.kola Srpske lige ,,Istok” dva predstavnika sa teritorije Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga, ekipa leskovaččkog GFK Dubočica i Vlasina iz Vlasotinca postigli su različite rezultate. Na terenima gde su oba kluba igrali prisutni gledaoci videli su ukupno šest pogodaka. Od toga tri u golu ,,Rosuljaca” dok je leskovački srpskoligaš izvojevao pobedu sa tri gola u mreži svog protivnika.

Na terenu Sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << centra u Mrštanu, gde ove sezone, zbog gradnje novog stadiona u Leskovcu, svoje utakmice kao domaćini igraju fudbaleri trenera Marka Perovića bez većih napora stigli su do ubedljive pobede od 3:0 u meču sa niškim Car Konstantinom. Posle prvih 45 minuta igre Dubočica je vodila sa 2:0, golovima kapitena Dušana Savića u 38.minutu i Ljubenovića koji se drgom pogotku za svoju ekipu radovao u 42.minutu. U nastavku drugog dela igre leskovački srpskoligaš propustio je nekoliko izgledih prilika za postizanje pogotka i tako da do vrha napuni mržu niških ,,carića”. Treći pogodak za svoju ekipu postigao je Marko Đorđević u trećem minuta sudijske nadoknade. U narednom kolu kolu fudbaleri Dubočice gostuju u Trgovištu gde će za protivnika imati domaću ekipu Pčinje, koja je svoja predhodna dva meča okončala nerešenim ishodom.

GFK Dubočica: Stanković, P. Đorđević, M.Mladenović Petrović(), Ljubenović, Savić, Milić (Mitrović) D.Mladenović Jovančić, Paunović(Kostić), Tolić (M.Đorđević).

Ni u drugom kolu fudbaleri Vlasine nisu se radovali pobedi. Posle nerešenog ishoda na svom terenu u meču sa ekipom Budućnosti iz Popovca, vlasotinački srpskoligaš iz Prokuplja kući je ispraćen sa tri gola u mreži golmana Markovića. Povratnik u srpskoligaško društvo ekipa Topličanina bez većih problema stigla je do pobeda i to rezultatom 3:0 u svoju korist. U 28. minutu domaća ekipa povela je sa 1:0 pogotkom Stojiljkovića koji sa udaljenosti od blizu 30 metara pogodio mrežu golmana gostiju, koji je nespretno reagovao i dozvolio da mu lopta prođe kroz noge i otkorlja se koji santimetar iza gol linije ne dotakavši pri tom ni mrežu gola. U završnici susreta koji je odigran po kišovitom vremenu domaći fudbaleri postigli su još dva pogotka i tako pobedu učinili rezultatski ubedljivom i to pogocima postignutim u 78. i 87.minutu igre.

U nedelju u Vlasotince stiže ekipa GFK Jagodine a igračima Vlasine kao imperativ nameće se da moraju savladati ekipu ,,ćurana” čiji fudbaleri u predhodna dva susreta na svom bodovnom kontu imaju jednu pobedu i jedan poraz.

Vlasina: Marković, Milosavljević (L.Stanković), A.Nikolić (Cvetanović), Nedeljković, Pekić, Marinković (U. Mitić), Kačar, Kostić (Đokić), M. Mitrović (Denković) Vlajković, Marković.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Srpska liga: Ubedljive pobede Dubočice i Topličanina, minimalci Piroćanaca i Popovčana

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022

Prethodnog vikenda na srpskoligaškom Istoku odigrane su utakmice 2. kola, a u duelima timova sa juga ubedljive trijumfe zabeležili su fudbaleri Dubočice i Topličanina, dok su pobede upisali i fudbaleri Radničkog iz Pirota i Budućnosti iz Popovca...Posle remija u Prahovu, izabranici Marka Perovića...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.