Po 5.000 dinara dobilo 920 dece

Izvor: juGmedia, 17.Nov.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po 5.000 dinara dobilo 920 dece

LESKOVAC – Deca iz siromašnih porodica, njih 920, dobila su danas potvrde kojima će već sutra moću da podignu po 5.000 dinara za kupovinu knjiga. Spisak nije konačan.

To je pomoć iz gradske kase, koju je u hali SRC-a uručio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Iako je školska godina počela pre dva i po meseca, verujem da će vam novac >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dobro doći za podmirivanje drugih troškova“, kazao je Cvetanović.

U prtehodne tri godine, dodao je, iz gardske kase je izdvojen 191 milion dinara za razne oblike socijalne zaštite, dok je od 2013. do danas dodatno izdvojeno 12,2 miliona za jednokratnu socijalnu pomoć, koju grad dodeljuje preko Centra za socijalni rad.

Pomoć od 5.000 dinara takođe se podiže u Centru sa odgovorajućim potvrdama.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.