Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2024, 19:36

Plivala cela porodica, kapiten babica Pavlinka Stojanović

VLASOTINCE

Posebno interesovanje na današnjem tradicionalnom plivanju za krst u Vlasini naročito interesovanje izazvalo je pojavljivanje babice leskovačke Opšte bolnice, Pavlinke Stojanović, koja je kao pravi kapiten predvodila svoju ekipu od šestoro plivača, dok su im podršku davali Živka i Kole Đoković, koji se bio dobro smrzao, pa je pomoć zatražio u pletenoj kapuljači.

Naša četa nije bila baš mala ali je zato bila odbrana. Činili su je baka Pavlinka, ćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Milena i Marija i hrabra mladost naših porodica u liku Nike, Bogdana, Petra i Tadeja. Baki Pavlinki je ovo bio treći nastup dok su ostali članovi ekipe imali debitanski nastup. Nismo ovog puta imali pobedniči imperativ, već smo se vodili rečima Pjer De Kubertena, osnivača modernih Olimpijskih igara ,,Važno je učestvovati, nije važno pobediti”. Ali već naredne sezone imaćemo pobedničke ambicije – rekla nam je Živka Đoković, koja je imala zaduženje da svojim mobilnim telefonom uslika svaki pokret svoje ekipe. (kraj) VS/SMI ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.