Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivači “Dubočice” prvi u Skoplju

LESKOVAC-SKOPLJE

Na bazenima SC „Boris Trajkovski“ u Skoplju održan je tradicionalni međunarodni plivački miting „13. Novembri“, na kome je nastupilo oko 350 plivača iz 38 klubova iz Srbije, Bugarske, Albanije, Češke i zemlje domaćina, Makedonije.

Plivači „Dubočice“ su zauzeli ekipno prvo mesto, a rekordi su padali jedan za drugim iz trke u trku. Najbolja srpska juniorka, Nina Stanisavljević je oborila tri rekorda, od kojih je i apsolutni rekord >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srbije u disciplini 100 m mešovito, koji je još pre 10 godina postavila naša reprezentativka Marica Stražmešter. Uroš Živanović je takođe bio fantastičan u svim disciplinama, oborivši pritom rekorde do 16 godina u četiri discipline.

Veliki dopronos ekipnoj pobedi dali su i Bratislav Pešić, Marija Pešić, Iva Obradović, Ognjen Obradović i Petar Stanisavljević, koji su u Leskovac doneli 51 medalju, od čega je čak 41 zlatna sjaja, a po pet je srebrnih i bronzanih.

Takođe, titule najboljih po kategorijama pripale su i Nini Stanisavljević – najbolja plivačica u apsolutoj i svojoj kategoriji; dok su Uroš Živanović, Bratislav Pešić i Marija Pešić bili najbolji u svojim kategorijama.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.