Izvor: JUGpress.com, 28.Maj.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivaci ,, Dubocice,, osvojili 23 medalje u Banja Luci

BANJA LUKA-LESKOVAC

Proteklog vikenda, plivači „Dubočice“ vodili su plivačke borbe na dva fronta. Devetoro plivača je učestvovalo na prestižnom „Banja Luka Open“ takmičenju, dok je njih 25-oro učestvovalo na I letnjem kolu centralne Srbije.

U Banja Luci je u konkurenciji 527 plivača iz BiH, SAD, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Katra, Turske i Letonije, „Dubočica“ uspela da osvoji ukupno 23 medalje. Najbolja srpska juniorka, Nina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stanisavljević, je u ženskoj konkurenciji bila najtrofejnija, osvojivši ukupno 12 medalja, 6 u juniorskoj i 6 u seniorskoj kategoriji i to 5 zlatnih I 7 srebrnih, oborivši pritom rekord Srbije na 50 prsno do 18 godina. Ujedno je bila i najbolja u juniorskoj kategoriji,

Medalje su osvojili i Pešić Bratislav, koji je na ovom takmičenju isplivao norme za EYOF u Bakuu i Komen kup u Burgasu, zatim Pešić Marija, Stefanović Uroš i Stojanović Anja.

U Kruševcu je podmladak Dubočice uspeo da osvoji 16 medalja, od čega 7 zlata, 5 srebra i 4 bronze u konkurenciji 282 plivača iz 22 kluba Centralne Srbije. Osvajači medalja bili su: Marinković Vuk, Ganić Patar, Jovanović Natalija, Mitrović Aleksa, Rakić Tara i Ristić Marko, kao i muška i ženska štafeta.

http://spyrai.blogspot.com/

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.