Plinskom bocom iz svog lokala zapalio tri automobila

Izvor: juGmedia, 09.Jan.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plinskom bocom iz svog lokala zapalio tri automobila

Leskovačka policija rešila je misteriju paljenja tri automobila u centru Vlasotinca 31. decembra 2017. godine, tako što je otkrila da je to nestručnim rukovanjem plinskom bocom učinio D.S. (30) iz okoline Vlasotinca.

Sumnja se da je on, kako piše u saopštenju, iznoseći iz svog lokala plinsku bocu, koja se usled nestručnog rukovanja zapalila, izazvao požar koji se proširio i zahvatio tri automobila parkirana u neposredoj blizini.

Policijski službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Policijske  uprave u Leskovcu uhapsili su i po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca zadržali D.S. zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Inače, brzom intervencijom vatrogasaca iz Vlasotinca požar na vozilima je lokalizovan.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog požara izazvanog plinskom bocom

Izvor: JUGpress.com, 09.Jan.2018

VLASOTINCE..Pripadnici Policijske uprave u Leskovcu uhapsili su,  i po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca , zadržali D.S. (30) iz okoline Vlasotinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti...Sumnja se da je D.S. iznoseći iz svog lokala plinsku...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.