Plastične kese lete u nebo (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 06.Mar.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plastične kese lete u nebo (VIDEO)

Centar Leskovca preplavile su plastične kese, koje se pod teretom vetra motaju oko nogu prolaznika, točkova automobila, ali polete i ka nebu pa se pri tom zalepe i za lice.



Ne, nije niko namerno bacio te kese, otele su se iz ruke prodavaca sa osmomartovskog vašara koji su se platoa između dve robne kuće proširili i do hotela „Beograd“, ili, možda, iz ruke kupaca.

Prirodna vašarska pojava i atmosfera kao poklon Leskovčankama za 8. mart, njihov Međunarodni dan.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Kese i papiri na sve strane: Centar Leskovca prekrilo đubre (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Mar.2017

Kad plastične kese "zaplešu" svoj ples, koji diktira vetar, ne možemo, a da se na zapitamo, odakle tu? Ko ih je bacio? Da li trgovci sa okolnih tezgi, da li mušterija kojoj je postala višak? Da li su nekome "pobegle"? ..Tako je danas centar Leskovca pretrpan đubretom, pa je ova vest zasenila sve...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.