Pikasove slike stižu u Leskovac

Izvor: juGmedia, 11.Feb.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pikasove slike stižu u Leskovac

LESKOVAC – Leskovčani će od 15. aprila do 12. maja moći da vide originalne grafike jednog od najpoznatijih slikara u istoriji -Pabla Pikasa.

Izložba će biti postavljena u Leskovačkom kulturnom centru, a biće organizovan i prateći program gde će se govoriti o delu Pabla Pikasa, a na velikom video bimu će se prikazivati i neka njegova kapitalna dela.

“Izložba je vrlo značajna jer će imati prilike da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je vidi mali broj gradova u Srbiji. To će za našu publiku, koja već ume da prepozna kvalitet, biti pravi doživljaj“, ističe Sanja Conić, direktorka Leskovačkog kulturnog centra.

Grafike velikog slikara stižu u Leskovac direktno iz Slovenije.

Inače, direktorka  Leskovčanima najavljuje i posetu dobitnika NIN-ove nagrade Dragana Velikića za 23. februar.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pikasove slike u Leskovcu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Feb.2016

Leskovčani će od 15. aprila do 12. maja moći da vide originalne grafike jednog od najpoznatijih slikara u istoriji - Pabla Pikasa. Izložba će biti postavljena u Leskovačkom kulturnom centru.   Biće organizovan i prateći program gde će se govoriti o delu Pabla Pikasa, a na velikom video...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.