Pijani nasrnuli na policajce

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani nasrnuli na policajce

LESKOVAC – Leskovačka policija uhapsila je i predala zameniku višeg javnog tužilaštva u Leskovcu Z.G. (1983) i Lj.G. (1985) iz Medveđe zbog sumnje da su  vređali policajce i potom nasrnuli na njih.

Z.G. i Lj.G. se terete da su 21. novembra oko 2,30 časova u Medveđi, vređali i psovali policijske službenike koji su preventivno obilazili ugostiteljski objekat.

Sumnja se da je Z.G. potom napao policijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << službenika usled čega su obojica pali na pod. Tom prilikom policijski službenik je zadobio tešku telesnu povredu ruke.  Sudija za prethodni postupak je osumnjičenima odredio pritvor.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani napali policajce

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2014

Leskovačka policija uhapsila je i predala zameniku višeg javnog tužilaštva u Leskovcu Z.G. (31) i Lj.G. (29) iz Medveđe zbog sumnje da su  vređali policajce i potom nasrnuli na njih...Z.G. i Lj.G. se terete da su 21. novembra oko 2,30 časova u Medveđi, vređali i psovali policijske službenike...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.