Pijan tukao roditelje

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan tukao roditelje

LESKOVAC – Policija je uhapsila i predala osnovnom javnom tužiocu B.S. (1971) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

B.S. se tereti da je u popodnevnim časovima, 22. septembra, u alkoholisanom stanju vređao i fizički maltretirao roditelje sa kojima živi u istom porodičnom domaćinstvu i da je ocu naneo lake telesne povrede nogu i ruku.

Sudija za prethodni postupak je osumnjičenom B.S. odredio pritvor do 30 dana.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretio rođacima i udario policajca

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2014

Leskovačka policija uhapsila je i predala osnovnom javnom tužiocu u Lebanu B.I. (50) iz okoline Lebana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanju javnog reda i mira...B.I. se tereti da je 20.septembra, rođacima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pijan maltretirao roditelje

Izvor: RTS, 22.Sep.2014

Leskovčaninu B. S. određen pritvor zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju vređao i fizički maltretirao roditelje...Policija je uhapsila i predala osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu B. S. (1971) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prenosi Tanjug...B....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.