Pijan pokosio dvije djevojčice kod Leskovca!

Izvor: Cafe.ba, 22.Avg.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan pokosio dvije djevojčice kod Leskovca!

Dvije djevojčice od 13 godina iz leskovačkog sela Čekmin teško su povrijeđene kada je na njih naletelo vozilo kojim je, kako se sumnja, u alkoholisanom stanju upravljao I.T. (26) iz tog sela, saopštila je danas leskovačka policija.

Djvojčice su zadobile više preloma nogu. One su iz Urgetnog centra Opšte bolnice u Leskovcu prebačene jutros u Klinički centar u Nišu, piše Blic.

I.T. je osumnjičen da je 21. avgusta u večernjim časovima, upravljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << izgubio kotrolu nad neregistrovanim vozilom Zastava 101, udario pješake i sletio s puta udarivši u jednu kuću.

On je uhapšen i predat Osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu zbog sumnje da je izvršio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.