Izvor: JUGpress.com, 09.Okt.2023, 22:29

Petorica vozača zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola

LESKOVAC-VLASOTINCE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, u toku vikenda, zadržali su petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su trojica u Vlasotincu izazvala saobraćajne nezgode, saopšteno je danas.

Devetnaestogodišnji vozač „reno megana“ je, upravljajući vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu, usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << njegov suvozač je zadobio lake telesne povrede.

Dvadesetšestogodišnji vozač „pežoa“ je, vozeći sa 1,85 promila alkohola, takođe, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a dvadesetosmogodišnja devojka koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je teške telesne povrede.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se kada je pedesetčetvorogodišnji vozač upravljajući „renoom“ sa 1,39 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu traku i udario u „bmv“ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac i on je lakše povređen.

Saobraćajna policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „bmv“ sa 1,22 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „alfa romea“ sa 1,52 promila alkohola, navodi se u saopštenju.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. (kraj) SP/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Renault

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista sleteo s puta: U saobraćajnoj nesreći teško povređen mladić (25)

Izvor: Blic, 10.Okt.2023, 10:44

Motociklista iz Poljica kod Lukavca čiji su inicijali E.O. (25) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu u ovom mestu nakon što je sleteo sa kolovoza, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.