Petlići „Mladog Borca“ ugostili albanske vršnjake

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petlići „Mladog Borca“ ugostili albanske vršnjake

LESKOVAC – Petlići „Mladog Borca“ iz Živkova ugostili su prošlog vikenda male fudbalere albanske nacionalnosti iz „Velikog Trnovca“ i odigrali prijateljsku utakmicu na „blatuši“, pred oduševljenom publikom.

Gosti su bili bolji tim i zasluženo savladali domaćina,ali mnogo bitnije od svega je buduće prijateljstvo uspostavljeno između dva kluba, ističu u „Mladom Borcu“.

„Pozvani smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << gostujemo u Velikom Trnovcu, što je sa velikim zadovoljstvom prihvaćeno i to ce biti dobra prilika da se živkovčani revanširaju za poraz na svom terenu“, ističe predsednik FK „Mladi Borac“ Miroslav Stojanović.

Gosti su pobedili rezultatom 3:0.

Posle FK Karpoš iz Kumanova i NK Radnik iz Sarajeva ,FK Trnovac je treći tim) sa kojim je „Mladi Borac“ uspostavio prijateljske odnose i saradnju.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.