Izvor: JUGpress.com, 12.Maj.2021, 17:10

Peticija protiv Zakona o istopolnim brakovima

LESKOVAC

Leskovački odbor Srpske radikalne stranke otpočeo ja sa akcijom prikupljanja potpisa kojim bi građani podržali peticiju protiv Zakona o istopolnim brakovima. Dušan Stanojević, član Centalne otadžbinske uprave SRS, kaže da je akcija na nivou Srbije već uveliko u toku i da je odziv građana odličan.

„Smatramo da ne treba usvojiti ovaj zakon koji zvanično potpisuje ministar Gordana Čomić >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i da on nije u interesu ni građana Srbije, da je poguban za nas, a nije ni u skladu sa Ustavom naše zemlje. To što se naprednjački minstar Gordana Čomić poziva na tzv. evropska prava i određene konvencije EU, nema nikakve veze sa nama i našim Ustavom. Interesantno je da je i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stao na našu stranu, jer je rekao da neće da potpiše ovaj zakon, te je zbog toga on povučen iz procedure za usvajanje. Ali, verovatno će on da u nekoj drugoj formi biti vraćen skupštini na usvajanje.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.