Izvor: JUGpress.com, 28.Apr.2023, 09:11

Penzioneri iz Leskovca i Vranja na festivalu u Zaječaru

LESKOVAC-VRANJE-ZAJEČAR

Penzioneri iz Leskovca i Vranja su, zajedno sa još oko 300 svojih kolega i kolegenica iz Vrnjačke Banje, Kruševca, Smederevske Palanke, Aranđelovca, Jagodine, Negotina, Boljevca, Knjaževca, Sokobanje, Majdanpeka i Zaječara i gostiju iz Belogarčika i Kule, iz Bugarske, učestvovali na festivalu u Zaječaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Deveti festival kulturno umetničkih društava penzionera Srbije pod nazivom ,,Ja imam talenat 2023., na kome su učestvovali i Leskovčani i Vranjanci, organizovalo je Kulturno umetničko društvo ,,Penzioner” iz Zaječara, pod pokroviteljstvom Grada Zaječara i Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine –Centar za kulturu ,,Zoran Radmilović”. ( kraj) DV/LJS

Foto iz arhive JUGpressa

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Zaječar,   Vrnjačka Banja,   Kruševac,   Jagodina

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.