Pčinjski okrug i dalje bez novozaraženih kovidom, u Nišu i Leskovcu po jedna osoba

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2021, 10:38

Pčinjski okrug i dalje bez novozaraženih kovidom, u Nišu i Leskovcu po jedna osoba

Od 159 testiranih u Nišu jedna osoba dobila je pozitivan nalaz na kovid, pokazuju podaci niškog Doma zdravlja, a prema informacijama leskovačkog Zavoda, jedan novooboleli registrovan je i u Leskovcu u poslednja 24 sata. Pčinjski okrug je i dalje bez novoobolelih.

Prethodnog dana se u kovid ambulantama Doma zdravlja Niš javilo 147 pacijenata, a od toga su 43 obavila prvi pregled.

Lekari Službe >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za radiološku dijagnostiku uradili su 11 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 49 laboratorijskih analiza - saopštavaju iz Doma zdravlja.

Kada je reč o Jablaničkom okrugu, u poslednja 24 sata stiglo je 174 rezultata, a trenutno se čeka još jedan.

Nijedan od 183 uzorka iz Pčinjskog okruga nije pozitivan na kovid, pokazuju podaci Štaba za vanredne situacije, a u kovid ambulanti su obavljena 32 pregleda, od čega 26 prvih.

U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovana su četiri pacijenta. Svi su pozitivni na koronavirus i imaju bronhopneumoniju. Na kiseoniku su tri bolesnika saopštavaju iz Štaba.

U kovid bolnici su slobodna 72 mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.