Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2023, 21:30

Pauk i trg, priča bez kraja

LESKOVAC

“Gospođa, nemoj da nas slikaš. Odma da si obrisala slike” viče radnik koji iozlazi iz “pauka” koji pripada ne znamo baš kome (oni koji treba znaju) al svakako privtanom preduzeću koje zarađuje globeći Leskovčane i one koji naminu u ovja grad.

Akcija, sa sve dobacivanjem, se dešava danas oko 14 sati u skoro renoviranoj ulici pored još uvek nezavršenog gradskog trga.

Pauk valjda zaradjuje za svog gazdu (Leskovčani ne znaju ko je to >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << baš precizno ali zna onaj ko treba da zna).

Ali….

Gle, neki automobil otišao baš na nezavršeni trg . I ništa.

Verovatno ovi iz “pauka” znaju nešto što mi ne znamo.

Uzgred, neko bi stvarno trebalo da im objasni da ne smeju da se deru na prolaznika i prete im.

I da svako ima pravo da ih slika jer su na javnom mestu.

I da zaradjuju koristeći parking mesta čije su asfaltiranje , ili popločavanje, finansirali svi građani Leskovca koji i inače pune gradski budžet.

A to što građani sve ovo trpe i ne bune se, Ipka je do građana. (kraj) LJS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.