Parkira ko gde može

Izvor: juGmedia, 30.Apr.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkira ko gde može

LESKOVAC – Na kolovozu ulice Pane Đukića, preko puta sedišta grada Leskovca i načelstva Jablaničkog okruga, danas je bilo petnaestak nepropisno parkiranih automobila. Slična slika videla se i juče.

Parkiranje na kolovozu koji nije obeležen ni predviđen za parkiralište, odvija se uz samo parkiralište u istoj ulici, uz drugo, manje parkiralište u bočnoj ulici Leskovačkog odreda, i u blizini sedišta saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << policije.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković tvrdi da je to samo odraz trenutnog stanja.

“Zbog radova na mostu kod Leteksa, došlo je do povećane frekvencije saobraćaja u užem centru grada. Saobraćajna policija je kažnjavala i nastaviće da kažnjava vozače koji nepropisno parkiraju svoja vozila, najviše u toj i u ulici Babičkog odreda”, istakao je Zdravković.

Poslednjih meseci sve su češće reakcije Leskovčana na društvenim mrežama zbog vozila parkiranih i na trotoarima, pa je Olivera Jović, majka sa bebom u kolicima, pokrenula akciju pod nazivom “Trotoari za ljude”.

Na svom fejsbuk profilu ona od 15. marta postavlja fotografije zakrčenih trotoara, uz komentare kojima negoduje protiv neodgovornog parkiranja.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.