Izvor: NaDlanu.com, 31.Jul.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Leskovcu: Poskok na automobilu, prolaznica vrištala, vozač izašao na vreme

Ispred Narodne biblioteke "Radoje Domanović" u centru Leskovca jutros je nastao opšti metež, kada je na jednom automobilu primećena otrovna zmija, poskok.

Otrovnica je primećena na haubi službenog vozila kompanije Frikom u trenutku kada je vozač Mladen Mladenović (34) iz okoline Niške banje ušao u automobil.Prema navodima prodavačice iz obližnjeg kioska, koja je prva primetila zmiju, vozač je ušao u auto ne primetivši >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << poskoka. "Videla sam kako se zmija uplela oko brisača i počela da vrištim. Vozač je čuo moj vrisak, pa je izašao napolje", rekla je prodavačica za agenciju Beta. Sve se odigralo oko 8.50, a već deset minuta kasnije stigla je i policija. Pozvana je služba iz sektora za vanredne situacije, zatražena je pomoć i od službe za zaštitu životne sredine, komunalne policije i vetrinarskih službi, ali su se svi oglasili nenadležnim.Pola sata kasnije zmija se uvukla kroz rešetke u motor automobila.Nešto posle 10 sati vozilo pauk servisa je uz pomoć policije odvezlo automobil sa zmijom na depo jedne auto-kuće na periferiji grada.(Izvor: Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.