Paketići za mališane u bolnici

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2013, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići za mališane u bolnici

LESKOVAC – Učenici Medicinske škole i ove godine su sa Deda Mrazom posetili mališane na Odeljenju pedijatrije i poklonima im ulepšali bolničke dane.

Sedamnaestoro beba i dece dobilo je poklone koje je donirala „Orion trgovina“, a mladi iz organizacije JCI su doveli i fotografa.

„Želeli smo da zimske čarolije podelimo sa našim najlmađim drugarima koji su na žalost bolesni“, kaže učenica Sanja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Milošević.

Ovo je četvrta poseta humanitaraca Odelejenju pedijatrije Opšte bolnice u Leskovcu, gde po običaju najveći pokloni stužu posle Nove godine.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.