Pajtić: Gde je ta Vučićeva fabrika u Leskovcu?

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2016, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Gde je ta Vučićeva fabrika u Leskovcu?

LESKOVAC – Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić podsetio je danas Leskovčane na neispunjeno obećanje Aleksandra Vučića da će u ovaj grad do kraja 2014. godine stići nova fabrika.

I gde su mu ta radna mesta? Gde je ta fabrika? Šta je taj počasni građanin Leskovca učinio za njegove građane osim što ih je obmanuo?„, zapitao se Pajtić i podsetio da su u ovom gradu u vreme vladavine demokrata >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << otvorene 3 velike i 7 malih fabrika i da je u njih zaposleno preko 4.000 ljudi.

U Leskovcu je boravio povodom predstojećih unutarstranačkih izbora koji će se održati 24. septembra i pozvao članove da glasaju po svojoj savesti.

Do sada su kandidature najavili aktuelni predsednik DS Bojan Pajtić, nekadašnji potpredsednik stranke i ministar odbrane Dragan Šutanovac i bivši ambasador u Srbije u Crnoj Gori Zoran Lutovac.

Demokratska stranka smatra da je je otvaranje pregovaračkih poglavlja 23 i 24 dobra vest za Srbiju, ali će država ubuduće morati da poštuje slobodu građana i medija i vladavinu prava na koje se ta poglavlja odnose„, kazao je predsednik demokrata.

On je istakao da sa suspenzijom države koju trenutno vrši mandatar Aleksandar Vučić mora pod hitno da se prestane.

Otvaranje ovih  poglavlja znači da se mora znati ko je odgovoran za tragediju helikoptera i smrt sedam ljudi, za rušenje u Savamali, za tajne ugovore „kojima su oštetili građane Srbije za stotine milijardi dinara„, kazao je lider DS-a.

Ova poglavlja garantuju, naveo je Pajtić, da se mora poštovati nezavisnost medija.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.