Pacijent skočio s petog sprata leskovačke bolnice

Izvor: juGmedia, 04.Jul.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijent skočio s petog sprata leskovačke bolnice

LESKOVAC – Leskovčanin S.M. (76) skočio je sinoć s petog sprata Opšte bolnice u Leskovcu i na licu mesta ostao mrtav.

Tragedija se dogodila u 21,20 časova. Pacijent se bacio preko otvorenog prozora bolničke sobe na odeljenju kardiologije, gde je dan ranije prebačen sa hirurgije zbog srčane slabosti.

Prema nezvaničnim navodima lekara, imao je šećernu bolest i gangrenu desnog stoplala. „Ništa nije ukazivalo na suicidne namere“, kaže za Jugmediu jedan od lekara.

Ovakv slučaj se ne pamti u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Uviđaj su izvršili policija i tužilaštvo Višeg suda u Leskovcu.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA: Pacijent se bacio sa petog sprata leskovačke bolnice

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015

LESKOVAC - Pacijent Opšte bolnice u Leskovcu S. M. (76) bacio se u petak sa 5. sprata te zdravstvene ustanove i na licu mestu ostao mrtav...Tragedija se dogodila u 21.20, kad se pacijent bacio kroz prozor Odeljenja kardiologije, saznaje se nezvanično u krugovima bliskim policiji i toj bolnici...Reč...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.