Izvor: JUGpress.com, 16.Sep.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG: O Stojkoviću i botovima

LESKOVAC

Pokret slobodnih građana Leskovac izdao je danas saopštenje u kome, navode, govore o ” profesoru doktoru Miodragu Stojkoviću čoveku gladnom nauke i o botovima, sitim pripadnicima ljudske rase”.

” Samo je čovek je slobodno biće! U to ime on može sve što mu um hoće! Ali i bolesni um hoće! Takvi pripadnici ljudske rase jesu moćni, silni i svirepi…i imaju slobodu, a to gaženje preko leševa, guranje dobrote i plemenitost onih drugih na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << marginu života zarad njihovih suludih potreba i želja, za nas je poraz ljudskosti! Oni su naša sramota! Pa da im se i ne zameri sve to, nego što unište samog sebe, svoj mozak i osećanja…to nama nije jasno? Zašto je lakše verovati nekom čoveku, pa i kada bezočno laže? Ti vidiš da laže, ali ti tvoje predrasude o nečijim vrednostima i ko zna šta još, ne daju da pomisliš drugačije! Ne, ti mu se diviš, ubedi te da je dan noć, da je crno belo, da je levo desno i da si ti ništa a on nešto. Tako, on je moćan u toj svojoj slobodi a ti nisi. Tako misliš jer te zaseni farsa te ljudske pojave i zato što ceniš njenu slobodu dok o svojoj i ne razmišljaš. Od boga nam je dato da budemo slobodni, ali sami moramo da podvučemo crtu i odredimo granicu, šta je društveno prihvatljivo, šta se sme a šta ne sme. Gde su granice te i takve slobode? Zašto ona “neslobodna” većina nema moć? Zašto nas zli, sa svojom poniznošću prema većem zlu, vode u budućnost? Zato što nam je to dala sloboda i u dobru i u zlu i zato pazi, svakim danom, svakom rečju, postupkom i mislima i namerama i moraš ponovo da osvajaš slobodu sa odgovornošću da dok uživaš u svojoj ne uništiš nečiju tuđu”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.