PROKIŠNJAVA CENTAR ZA DIJALIZU U LESKOVCU

Izvor: Kurir, 14.Feb.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROKIŠNJAVA CENTAR ZA DIJALIZU U LESKOVCU

Krov je počeo da prokišnjava 11. februara, jer se sistem za odvod vode sa polulučnog krova zaledio

LESKOVAC - Krov Centra za dijalizu Opšte bolnice u Leskovcu prokišnjava nekoliko dana, zbog čega je smanjen broj mesta za dijalizu bubrežnih bolesnika, ali je uvedena dodatna smena, rečeno je u toj bolnici.

Direktor bolnice Zoran Ćeranić rekao je da voda sa krova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << curi na nekoliko mesta u jednoj od prostorija za dijalizu.

"Iz dela te prostorije uklonili smo dijalizatore i smanjili broj mesta za dijalizu. Pacijenti ne trpe jer smo uveli i četvrtu smenu", kazao je Ćeranić.

Krov je počeo da prokišnjava 11. februara, jer se sistem za odvod vode sa polulučnog krova negde zaledio.

"Danima bezuspešno pokušavamo da saniramo ovu situaciju. Majstori su let-lampama pokušali da odlede odvodni sistem, ali nisu uspeli", dodao je Ćeranić.

Nova zgrada Centra za dijalizu, u kojoj se 112 pacijenata dijalizira, otvorena je 2008. godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.