PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVE STADIONE: Novi Pazar i Leskovac dobijaju prelepa fudbalska zdanja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 16:38

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVE STADIONE: Novi Pazar i Leskovac dobijaju prelepa fudbalska zdanja! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Raški okrug, a u okviru posete Novom Pazaru govorio je i o temama koje se tiču fudbala.

Novi Pazar se poslednjih meseci pominje kao jedan od gradova gde je planirana izgradnja potpuno novog fudbalskog zdanja.

- Gledamo kako da podignemo sport, ali da nam to budu razvojni projekti. Moramo sa vojskom da nađemo pravo mesto, plac, za jedan moderan evropski stadion. Mislim da publika i ljudi u Novom Pazaru to zaslužuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić je najavio i novi moderan stadion i istakao je da će stadion biti završen pre roka, kao i onaj u Leskovcu.

Novi sportski objekat trebalo bi da bude izgrađen u Novopazarskoj Banji, a prema rečima bivšeg ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića, ukupna vrednost radova je 19,2 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Raška

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.