POČELO SUĐENJE ZA UBISTVO DEJANA NOVAKOVIĆA

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO SUĐENJE ZA UBISTVO DEJANA NOVAKOVIĆA

SKOPLJE - U Osnovnom sudu u Prilepu počeo je sudski proces za ubistvo srpskog državljanina Dejana Novakovića, u avgustu prošle godine, kada je na smrt pretučen u centru Ohrida. Na zahtev porodice Novaković, Apelacioni sud u Bitolju doneo je odluku

SKOPLJE - U Osnovnom sudu u Prilepu počeo je sudski proces za ubistvo srpskog državljanina Dejana Novakovića, u avgustu prošle godine, kada je na smrt pretučen u centru Ohrida. Na zahtev porodice Novaković, Apelacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sud u Bitolju doneo je odluku da se sudski proceš prebaci iz Ohrida u Prilep, zbog primedbi na način vođenja istrage.

 Saslušani su optuženi za ubistvo, drugooptuženi Mitre Kostoski, vlasnik kluba "Kuba Libre", gde je tuča počela, Ilče Jonoski i Gjoko Naumoski. Prvooptuženi za svirepo ubistvo Dragan Đorđević iz Leskovca je u bekstvu.

Kostoski je tvrdio da nije učestvovao u tuči koja se dogodila 27. avgusta prošle godine nego da je pokušavao da razdoji dve suprotstavljene grupe, koja je počela u klubu a završila na trgu, gde je Novaković podlegao povredama.

Majka Novakovića, Julijana Zubović, njegov brat i njegova supruga očekuju da krivci budu kažnjeni.

Draganu Đorđeviću će se suditi u odsustvu. Sutra će suđenje biti nastavljeno saslušanjem svedoka, kojih je više od 40, kao i prezentacija dokaznog materijala.

Najavljeno je da će se suđenje odvijati svakoga dana, sve do izricanje presude.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.