Izvor: Blic, 05.Mar.2024, 21:24

"PIO SAM KRV MOJE DEVOJKE" Luka iz Leskovca tvrdi da je bio član satanističke sekte: Do detalja ispričao šta su radili, a jezivi snimci iz telefona otkrivaju svu grozotu rituala (VIDEO)

Poslednjih nekoliko decenija u Srbiji deluju i razvijaju se najrazličitiji tipovi sekti. Zastupljene su satanističke, pseudohrišćanske, pseudohinduističke, ali i komercijalne. Prema poslednjim statistikama, u Srbiji ima više od 10.000 članova ovakvih zajednica, a u vezu sa njima godinama unazad dovođeni su brojni zločini, ritualna ubistva ili samoubistava. Ipak, za većinu njih to nikada nije dokazano.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Luka u satanističkoj sekti proveo 2 godine: “Pio sam krv svoje devojke, tražili su da povređujem životinje”

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2024, 10:38

Poslednjih nekoliko decenija u Srbiji deluju i razvijaju se najrazličitiji tipovi sekti. Zastupljene su satanističke, pseudohrišćanske, pseudohinduističke, ali i komercijalne. Prema poslednjim statistikama, u Srbiji ima više od 10.000 članova ovakvih zajednica, a u vezu sa njima godinama unazad...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.