Izvor: JUGpress.com, 03.Jul.2023, 17:01

Ovog vikenda 17. Karneval Leskovac

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovca najavljuje sedamnaesti Karneval Leskovac, koji će ove godine trajati četiri dana, od 05. do 08. jula. U okviru ove manifestacije prirediće se nekoliko turističko-zabavnih sadržaja: Dečji karneval, Karneval kućnih ljubimaca, Karneval vatre, Karneval face&body painting, potom veliki dečji maskenbal, izbor princeze karnevala i kao kruna, VELIKI MEĐUNARODNI KARNEVAL, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se očekuje učešće tridesetak grupa iz zemlje i inostranstva. Obezbeđene su nagrade za tri najuspešnije maske i najmlađeg učesnika maskenbala, maskirane kućne ljubimce i njihove vlasnike, a pored nagrade, Princeza karnevala redovno putuje kao član grupe na karnevale u Srbiji i inostranstvu.

Prijavljivanje za učeće na maskenbalu, princezu i malu princezu i prijavljivanje maskiranih kućnih ljubimaca je u Turističkom informativnom centru (etno kompleks Šop-Đokić), poručuju organizatori i kažu da će uskoro objaviti i preciznu satnicu dešavanja. (kraj) IS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.