Izvor: juGmedia, 18.Jul.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovog leta recimo NE gljivičnim infekcijama

LESKOVAC/NIŠ – Kompanija Actavis pokreće kampanju za podizanje svesti o prevenciji i lečenju jednog od najrasprostranjenijih ginekoloških i dermatoloških oboljenja. Informativne brošure o prevenciji i lečenju gljivičnih oboljenja ali i prigodni pokloni biće deljeni 19. jula na nekoliko lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Promoteri će edukativne pakete u Nišu deliti na sledećim
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kragujevac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prevencija gljivičnih oboljenja

Izvor: Danas, 19.Jul.2014, 00:09

Kompanija Aktavis pokreće kampanju za podizanje svesti o prevenciji i lečenju ginekoloških i dermatoloških oboljenja. Informativne brošure o tim bolestima, ali i prigodni pokloni, biće deljeni danas na nekoliko lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.