Ovo je Srbija

Izvor: RTS, 03.Feb.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Srbija

Leskovačka HI "Nevena" izbegla je stečaj zahvaljujući entuzijazmu zaposlenih i uvela najviše međunarodne standarde u proizvodnji kozmetičkih proizvoda. Koliko je firmi zainteresovano za kupovinu "Nevene", proverava Srđan Conić.

Profil na Fejsbuku " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jagodina u objektivu" okupio je nekoliko hiljada građana koji tu objavljuju fotografije iz svojih arhiva i sećaju se pojedinih delova grada i života u njemu. Kako se, i koliko, grad menjao tokom prošlih decenija, u priči Vesne Lazić.
Selo Miloševac kod Velike Plane poznato je po hraniteljskim porodicama. Više od pet hiljada devojčica i dečaka meštani su odgajili kao svoju i izveli ih na put. Selo, i pored toga, polako zamire: železnička stanica je zatvorena, ukida se ambulanta, benzinska pumpa je zatvorena - više u Dobrice Popovića, iz TV centra Smederevo.
Priču o porodici koja  se u Pančevo doselila pre dvadeset godina i opredelila se za uzgoj koza, priprema Danica Jovanović.
Da li je za Narodnu kuhinju u Kuršumliji sa 950 korisnika obezbeđeno dovoljno sredstava da radi nesmetano, proverava Jelena Piljević it TV centra Prokuplje.
Kakve novine očekuju posetioce Novog Pazara, i šta predviđa nova gradska uredba u Nišu, kad je reč o kućnim ljubimcima - u rubrikama Lidije Destanović i Dejana Tasića.
Urednice emisije: Nadežda Medić, Gordana Petrović i Vesna Manojlović
Odgovorni urednik Redakcije Dopisništva: mr Nenad J. Ristić


https://www.youtube.com/watch?v=Q8fkr1N4TfQ&list=UUIlrPK_7IAbFHcvJtBrO06w
ovo_je_srbija@rts.rs
https://www.facebook.com/ovojesrbija.rts 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.