Otvorena izložba “Elisa u zemlji čuda” u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 09:07

Otvorena izložba “Elisa u zemlji čuda” u Leskovcu

Instalacije, fotografije, slike, nakit dvadestak umetnika iz Leskovca, Beograda i drugih gradova, Leskovčani će moći da pogledaju u novom volenterskom izložbenom prostoru za mlade savremene umetnike u Leskovcu “Harlequeen Studio”.

foto: Harlequeen Studio Tema izložbe bila je letenje, kažu organizatori, a polovina izlagača ima manje od 30 godina i njihovi radovi su iz najrazličitijih oblasti vizuelnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << umetnosti.

Od instalacije, fotografije, character design-a do slikarstva, aeromodelarstva, modnog dizajna i dizajna nakita. Na otvaranju je Nikola Milićević, pilot i aeromodelar, održao radionicu "Vazduhoplov u kavezu sila" a fotografi Miloš Gašević i Jovana Dimitrijević su fotografisali umetnicu Anicu Radovanović simbolično ogrnutu padobranom. Ovom izložbom istovremeno je otvoren jedinstveni volonterski izložbeni prostor za mlade savremene umetnike u Leskovcu, Harlequeen Studio - kažu organizatori.

Organizator je Udruženje građana “Girls Can Do Horror”, a projekat je podržan na konkursu “Šta nam teško” u okviru Nacionalnog programa volontiranja mladih “Mladi su zakon 2021”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.