Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren novi Idea market u Leskovcu

LESKOVAC

U naselju Dubočica 2 otvoren je Super IDEA market, na prostoru od oko 2000 kvadrata, sa preko 13.000 artikla. Na otvaranju je bio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je podsetio da se Grad Leskovac razvija, da vredni i marljivi ljudi rade sve vreme.

„Zato smo i dobili povoljno poslovno okruženje sa ispunjenošću od 92 %. Prvi u regionu smo dobili taj sertifikat upravo iz razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << što se grade nove fabrike, novi putevi, vodovodna i kanalizaciona mreža, ali i postojeći kapaciteti fabrika se šire… Upravo je otvorena nova prodavnica Super IDEA, najveći format koji IDEA ima. Ovakav market samo doprinosi većoj konkurenciji, a to znači i niže cene za kupce.“

Miloš Milošević u ime IDEA je rekao da Leskovac zaslužuje ovakav objekat.

„Ono što nas izdvaja su ponude na svežem odeljenju, mesare, delikatesa i pekare gde radimo dnevnu pripremu hleba, što znači da će kupci moći da zadovolje svoje dnevne potrebe na jednom mestu. U narednim danima smo pripremili i razna iznenađenja za kupce, a ono što nas isčekuje do kraja godine su brojne akcije po čemu je IDEA i poznata. Mi stalno radimo analize tržišta i potrošači uvek mogu da nađu ono što je konkurentno po nekoj fer i korektnoj ceni. Za sada ovde radi 35-oro ljudi, a ako se ukaže potreba taj broj može biti i veći.“

Prema saznanjima koje ima naša redakcija među uposlenicima u ovom objektu izvestan broj uposlenih su radnici koji su prebačeni iz drugih IDEA-inih objekata.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.