Osuđena trojica muškaraca koji su mačetom teško povredili Leskovčanina

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2023, 16:42

Osuđena trojica muškaraca koji su mačetom teško povredili Leskovčanina

Zbog toga što su u jednoj kafani u Leskovcu marta prošle godine mačetom 30-godišnjem muškarcu naneli teške povrede, na godinu i 9 meseci zatvora osuđeni su 46-godišnjak i 47-godišnjak iz Bojnika, dok je 25-godišnjak koji je takođe učestvovao u tuči osuđen na 9 meseci zatvora, saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Iz Tužilaštva navode da su oni za trojicu osumnjičenih tražili strožu kaznu zatvora, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali da je Viši sud u Leskovcu odbio njihov zahtev.

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu primilo je presudu Višeg suda kojom je odbijena žalba ovog tužilaštva izjavljena protiv presude Osnovnog suda zbog odluke o kazni i nisu prihvaćeni predlozi da trojica optuženih koji su zbog krivičnog dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje učinjenih u 2022. godini u ugostiteljskom objektu ”Leskovačka mehana” oglašeni krivim, budu osuđeni na strože kazne zatvora - navode iz Tužilaštva.

Podsetimo, u kafanskoj tuči koja se desila 4. marta 2022. godine teže je povređen 30-godišnjak iz Leskovca, dok su trojica osumnjičenih uhapšeni dan kasnije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.