Osnovci se potukli u dvorištu škole u Leskovcu, direktor potvrdio da je snimak predat policiji

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovci se potukli u dvorištu škole u Leskovcu, direktor potvrdio da je snimak predat policiji

Nakon verbalne svađe, dvojica učenika Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Leskovcu potukla se u školskom dvorištu, potvrdili su Južnim vestima u Školskoj upravi. Tuči je prisutvovala i grupa osnovaca, a direktor ove škole, koji je najpre negirao da se incident dogodio, kasnije saopštava da je i snimljen školskim kamerama.

Svađa dvojice učenika ove leskovačke škole eskalirala je tučom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nakon održane nastave. Tuči je prisustvovala i grupa učenika, ali se ne zna da li je, osim dvojice dečaka koji su počeli kavgu, još neko učestvovao.

Iako je najpre rekao da ne zna sve činjenice, direktor ove škole Predrag Zdravković, nakon nekoliko pitanja novinara, promenio je mišljenje i rekao da tuče nije bilo.

Ti podaci ne treba da izlaze iz škole zbog toga što još nismo završili ceo postupak - rekao je najpre Zdravković, a nakon pitanja da li je i kada došlo do tuče, negirao je da se to uopšte dogodilo - Ne, nije. Doviđenja.

Ipak, u Školskoj upravi su Južnim vestima potvrdili da im je prijavljena tuča u ovoj školi i da su o svemu obavestili nadležne institucije, kao i Ministarstvo prosvete.

Nakon toga, stiglo je i saopštenje iz škole u kome demantuju medije koji su pisali o masovnoj tuči. Uz potpis direktora navodi se da je događaj snimljen nadzorom škole i da je snimak predat policijskoj upravi.

Obaveštavamo vas da ostali učenici koji su bili prisutni prilokom incidenta nisu navijali, niti snimali, već su pokušavali da razdvoje dvojicu učenika koji su se potukli, piše u mejlu.

Iz škole sada saopštavaju i da niko od učenika nije povređen.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.