Optužni predlog protiv Bojničanina koji je isterao poreske inspektore iz lokala

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2023, 16:49

Optužni predlog protiv Bojničanina koji je isterao poreske inspektore iz lokala

Zbog sumnje da je 19. juna u lokalu njegovog sina pretio i isterao poreske inspektore iz lokala, Osnovno tužilaštvo u Leskovcu je protiv 60-godišnjeg Bojničanina podiglo optužni predlog.

Iz Tužilaštva ističu da se M. I. tereti da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, kao i da je za to delo propisana zatvorska kazna od 2 do 8 godina.

Povodom događaja od 19.6.2023. godine, javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Leskovcu je nakon preduzetih dokaznih radnji podneo optužni predlog protiv okrivljenog M.I. (1963), iz Leskovca zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje - navode iz Tužilaštva.

Podsetimo, 60-godišnjak je uhapšen 22. juna i protiv njega je odmah podneta krivična prijava.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Leskovčanin pretio poreskim inspektorkama, vređao ih i isterao iz lokala

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2023, 07:05

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je podnelo optužni predlog protiv M.I. (60) iz tog grada zbog pretnji dvema poreskim inspektorkama.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.