Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2022, 22:07

Oprostaj kapitena Marinkovica

LESKOVAC

U okviru 12. kola rukometne Arkus superlige šampionska ekipa „Vojvodine“ iz Novog Sada bez problema je odnela bodove iz Leskovca . 32:36 (13:21). Gosti su od početka nametnuli svoj ritam igre, stvorili zavidnu prednost koja je iznosila i deset golova. U poslednjih 15-ak minuta došlo je do blagog opuštanja, što je domaća ekipa iskoristila i ublažila poraz – 32:36.

Inače, ova utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je bila i oproštajna za kapitena „Dubočice 54“, Aleksandra Marinkovića, koji se nakon 17 godina oprostio od aktivnog igranja rukometa. Igračku karijeru završio je u meču sa timom u kome je i sam proveo četiri godine.

Za ekipu „Dubočice 54“ igrali su Gašić (odbrane 2/17), Pavlović 2, Anđelković, Cvetković 3, Radulović 1, Marinković 1, Grubić 4, A. Pavlović, Mađar, Denić 1, Mitrović, Spasić 1, Atanasković 13, Adamović 2, Ristović 4, Al. Pavlović 2, Anđelković, Kocić (odbrane 2/23).

Na tabeli nema nekih preomena, „Dubočica 54“ je na šestom mestu sa osam bodova. U sledećem, pretposlednjem kolu, Leskovčani putuju u Beograd, gde ih očekuje „Partizan“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.