Oprez zbog moguće poledice, preusmeren saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2020, 09:48

Oprez zbog moguće poledice, preusmeren saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu

Saobraćaj u Srbiji je danas slabijeg intenziteta, padavina još nema, ali ima sumaglice u nekim delovima zemlje i postoji mogućnost formiranja poledice na vlažnim deonicama.

Poledica je najčešći uzrok proklizavanja vozila i lančanih sudara, pa Auto-moto savez Srbije preporučuje sporiju i oprezniju vožnju.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Nema više magle i vidljivost je normalna:

Auto-put E-75, petl?a Ražanj - granica SRB/RSM (Preševo), i u zoni tunela Manajle

Auto-put E-80, petlja Trupale - granica SRB/BUG (Gradina), i u zoni tunela Bančarevo.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj - petlja Novi Sad jug, u smeru Beograd-Novi Sad, do 30. novembra, do 16 časova, radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine. Radovi se izvode u voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Kneževići - Bela Zemlja - Užice, kod petlje Sušica, do 4. decembra radovi na sanaciji nadvožnjaka "Kneževići“ ( VI faza). Saobraćaj se preusmerava preko novoizgrađene devijacije.

Petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 7. decembra radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Mladenovac - Selters Banja, u Mladenovcu, od 6. novembra obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na nadvožnjaku preko pruge. Alternativni putni pravac je obilaznicom - državnim putem I B reda broj 25.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.