Opljačkana zlatara u centru Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana zlatara u centru Leskovca

U oružanoj pljački zlatare i menjačnice "Ani“ u Leskovcu, uz pretnje radnici, nepoznati počinilac je odneo nekoliko stotina hiljada dinara. Srećom, radnica je ostala nepovređena.

Pljačka se dogodila u utorak oko 19 časova, kada je lopov sa pištoljem u ruci upao u menjačnicu.

Ako bude manje od 200.000 dinara, ubiću te na licu mesta! - rekao je i sve vreme ponavljao - Ubiću te, vadi sve! - prepričava >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za Južne vesti radnica zlatare.

Lopov je nosio kapuljaču, naočare, a preko usta je imao šal.

Radnici je dao zelenu kesu koju je izvadio iz džepa u koju je morala da ugura novac.

Radnica je vrištala i molila da joj poštedi život - kaže vlasnica zlatare Milica Stojanović.

Kada je napunio kesu, pobegao je, a sumnja se da je ispred lokala imao pomagača.

Moja radnica kaže da se ni jednom nije okrenuo unazad, već je gledao i insistirao da se u kesi nađe ceo pazar - kaže vlasnica zlatare.

Policija se o ovoj pljački još uvek nije oglasila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Ispražnjena" zlatara-menjačnica u sred Leskovca

Izvor: Mondo, 18.Feb.2015

U oružanoj pljački zlatare i menjačnice Ani u Leskovcu, uz pretnje radnici, nepoznati počinilac je odneo nekoliko stotina hiljada dinara. Srećom, radnica je ostala nepovređena...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Pljačka se dogodila u utorak oko 19 časova, kada je lopov sa pištoljem u ruci...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.