Opet se krpe udarne rupe

Izvor: juGmedia, 17.Mar.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet se krpe udarne rupe

LESKOVAC – Po nalogu leskovačke Direkcije za urbanizam i izgradnju, nastavlja se održavanje ulica, opštinskih i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada.

Krpljenje udarnih rupa asfaltnom masom trenutno se izvodi na Svetoilijskoj ulici i u ulici Ivana Milutinovića, kao i u Velikom Trnjanu i Presečini.

Završeno je krpljenje udarnih rupa na Bulevaru Nikole Pašića i u ulici Dimitrija Tucovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kao i na delu opštinskog puta 44, odnosno na putnom pravcu Brza – Gorina – Miroševce. Završeni su radovi na popravljanju makadamskog puta Veliko Trnjane – Palikuća – Gornja Jajna, na putnom pravcu brana Barje – Kaluđerce – Crcavac, zatim Bunibrod – kvantaška pijaca. Popravljen je hisarski put, ulica Subotička, Milutina Bojića i ulice u Bratmilovcu i Ančiki„, nabraja tehnički direktor Direkcije Novca Nikolić.

Trenutno se radi popravka puteva grejderom i delimično pošljunčavanje u MZ Donja Jajina.

Izvođač radova na redovnom održavanju ulica, opštinskih i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada Leskovca u 2016. godini je grupa ponuđača „W Kargoles“ doo Leskovac i „Vodogradnja“ doo Pukovac.

Vrednost Ugovora za 2016. godinu je 32 miliona dinara.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.