Oktobar -mesec solidarnosti sa starijima

Izvor: JUGpress.com, 29.Sep.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oktobar -mesec solidarnosti sa starijima

LESKOVAC

Prigodnim kulturno-zabavnim programom u Ustanovi za odrasle i starije najavljen je oktobar – mesec solidarnosti sa starima. Direktorka ustanove Gordana Savić podsetila je na 14. decembar 1990. godine kada je pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija 1. oktobar proglašen Svetskim danom starih.

„Oktobar je mesec kojim se obeležava ne samo Međunarodni dan starih, već je to i mesec solidarnosti sa starim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << osobama. Cilj je da se vide problemi koje imaju osobe trećeg doba i da se adekvatno njihovim potrebama i problemima naprave dobri uslovi za njihov život i rad. Mi ćemo imati tokom oktobra mnogobrojne aktivnosti, a za početak su članovi Kluba za odrasla i starija lica spremila jednu posebnu priču za korisnike kluba. Učešće u programu su uzeli solo pevači, hor i literarna sekcija. Na žalost, zbog radova na adaptaciji same zgrade mi ćemo ove godine skromnije obeležiti mesec oktobar.“

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.