Izvor: JUGpress.com, 03.Nov.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održano školsko takmičenje u plivanju

LESKOVAC

Gradski Savez za školski sport organizovao je takmičenje u plivanju i to na opštinskom i okružnom nivou.

Ukupno je učestvovalo deset osnovnih, sedam srednjih škola i jedna škola iz Babušnice (gimnazija za okružno takmičenje). Po broju ukupno osvojenih medalja kod osnovnih škola najuspešnija je “Josif Kostić” sa 14, “Vasa Pelagić” sa 10, “Trajko Stamenković” 9, te “Svetozar Marković” sa 8 medalja.

Najuspešnija škola >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa brojem zlatnih medalja je “Trajko Stamenković” sa 7 zlatnih, druga “Josif Kostić” sa 6 zlatnih medalja, treća “Svetozar Marković” sa 4 zlatne medalje, itd. Kod srednjih škola najuspešnija je Gimnazija iz Leskovca 6 medalja, na drugom mestu je Tehnička škola sa osvojene 3 medalja i na trećem mestu je Medicinska sa osvojene dve medalje.

Ukupno je učestvovalo 130 osnovaca i 40 srednjoškolaca.

Za prvo mesto svaki učenik je dobio majicu i diplomu, a drugoplasirani i trećeplasirani su dobili diplome.

Prvo- i drugo-plasirani takmičar na današnjem takmičenju su izborili učešće na Republičkom takmičenju u plivanju koje će se održati za dve nedelje, 16.11.2016.god u Kragujevcu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.